In dit profiel vindt u uitgebreide informatie over coach Irene. Zo kunt u lezen met welke mensen Irene voornamelijk werkt en wat haar manier van coachen is. Ook vindt u hier hoe anderen over Irene denken en wat haar achtergrond is. U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Irene »

Je kunt bij mij terecht voor vragen overCoach Irene
“Ik coach je bij het vinden van je eigen koers in je loopbaan en leven en bij het zetten van stappen om die koers te realiseren.

“Wees uw eigen lamp…” is een beroemde uitspraak van Boeddha. Voor mij betekent die “eigen lamp” de unieke combinatie van jouw kwaliteiten en je eigen-wijsheid, waarmee je je leven op jouw manier vormgeeft. Met het licht van die eigen lamp zoek je je weg. Zo vind je je koers. Daar gaat mijn begeleiding over: in contact komen met wie je bent, wat je echt wilt en daarnaar handelen. Je krijgt meer inzicht in wat eigen is aan jou. Je leert waarnemen in welke richting jouw ‘innerlijk kompas’ wijst. Je wordt je meer bewust van wat jij nodig hebt om tot je recht te komen. Je boort je energie- en inspiratiebronnen aan.

En wat zo leuk is: de antwoorden op veel vragen waarmee we worstelen zitten al in onszelf verborgen: we weten het al! Antwoorden hoeven ‘alleen maar’ ONTDEKT te worden. Dat is het werk: onze eigen -wijsheid aanspreken en luisteren naar wat van binnenuit spreekt. En dan daar op leren vertrouwen. Dus: koers bepalen vanuit eigen wijsheid.”

Zo werk ik
“Dit werk vraagt een open, niet-oordelende houding. Dat is het belangrijkste. Een open houding naar jezelf brengt je veel verder dan het krampachtig zoeken van oplossingen, wat we geneigd zijn te doen. Je kijkt, luistert, bevraagt, bent verrast. Zonder oordeel en met humor. Zo kunnen antwoorden ontdekt worden. Dit is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt en het is enorm vruchtbaar werk.
Mijn fascinatie is het vormgeven aan je leven op helemaal JOUW manier. Ik hou van eigen-wijsheid! Als die echt uit de verf komt, komt er een stralend mens te voorschijn, die doet wat hij of zij echt wil. Verwarring en onrust worden helderheid, kracht, inspiratie. Dat is een heel mooi doel om naar toe te werken!”

Anderen over Irene
“Een aantal woorden die mij en mijn werkwijze volgens collega’s en klanten typeren zijn: betrokken, onderzoekend, helder spiegelend, geeft energie, daadkrachtig, inspirerend en diepgaand.”

Mijn opleidingen & certificeringen
“Na opleidingen op het gebied van onderwijs en psycho-sociale begeleiding, startte ik in 1996 een eigen bureau als bedrijfstrainer. Tot 2003 werkte ik als trainer persoonlijke effectiviteit en gaf ik managementtrainingen aan leidinggevenden. Daarna zocht ik verdieping en ben me gaan specialiseren in persoonsgerichte coaching. Ik deed de opleiding tot loopbaancoach bij Adviesbureau Hoogendijk en richt me specifiek op helderheid brengen in loopbaan- en levenskoers. Sinds 2009 volg ik een intensieve opleiding tot Zijnsgeorienteerd trainer/coach aan de School voor Zijnsorientatie.”

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email irene@gortcoaching.nl