_MG_0454Dit is Heskeresultaatgericht, analytisch, authentiek
Doelgroep
: hoger opgeleiden, bèta’s, ICT’ers, PhD’ers
Specialisaties: loopbaan, outplacement, persoonlijke ontwikkeling

”Ik ben werkzaam als arbeids- en organisatiepsycholoog en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in de zoektocht naar werk of naar zichzelf.

Je kan bij mij terecht met vragen over: “Sinds 2003 houd ik mij bezig met het begeleiden van mensen in de zoektocht naar werk of naar zichzelf. Ik heb ervaring met een brede groep mensen uit verschillende branches en van verschillende opleidingsniveaus. Ik richt me echter specifiek op hbo- en wo-opgeleiden en heb een -niet beperkende maar wel opvallende- klik met beta’s.”

Zo werk ik: “Hoe dichter iemand bij zichzelf is, hoe mooier hij of zij in mijn ogen wordt. Tijdens coaching, loopbaangesprekken of assessments ga ik op zoek naar iemands kern, iemands authentieke zelf. Hoe zou je doen of hoe zou je (willen) zijn als je je niet zou schamen en geen rekening zou houden met wat je denkt dat anderen van jou verwachten? Mooie vragen die ik niet alleen aan anderen stel, maar die ik ook regelmatig mezelf voorhoud. Het vraagt moed om altijd jezelf te zijn, je uit te spreken en te staan voor wat jij belangrijk vindt en voor wat jou dient. Ik pas in de coaching aspecten toe van o.a. transactionele analyse, NLP, systemisch werk, RET, kernkwadranten en combineer die met eigen intuïtie en creativiteit.”

Testimonials:
“Heske kan erg goed luisteren, haalt de essentie eruit en gaf inzicht in mijn gedragspatronen en handvatten om dit te doorbreken of een positieve draai aan te geven. Ze liet me zelf dingen ontdekken, maar herkent ook wanneer je in hetzelfde patroon valt.”

“Heske is optimistisch ingesteld. Ze kan je goed confronteren en heeft veel doorzettingsvermogen.”

“Heske kan goed luisteren en samenvatten, ze geeft nuttige feedback, ze is empathisch maar kan ook tegengas geven wanneer nodig, ze is flexibel en volledig georiënteerd op mijn behoeften. Ze werkt gestructureerd en is gewoon een fijn mens.”

Mijn opleidingen & certificeringen: “Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog. Mijn wetenschappelijke opleiding heb ik aangevuld met een driejarige coachingsopleiding bij Phoenix in Utrecht. Daarnaast volg ik regelmatig kortere cursussen om me te blijven voeden in mijn vak en in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Kijk direct in de agenda wanneer Heske beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »