drikusDit is Drikus: authentiek, doorgrondend, confronterend en ondersteunend
Doelgroep:
 hoger opgeleiden, leidinggevenden, perfectionisten, finance
Specialisaties: “boss-management”, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

“Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met mijn achtergrond als trainer/coach brengen we snel in kaart wat er in je omgeving speelt en waar je tegenaan loopt. Samen bepalen we welke acties nodig zijn om je doelen te bereiken en gaan we hiermee direct na het oriëntatiegesprek aan de slag.”

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Het ontwikkelen van je vaardigheden. Dat kan op eigen initiatief, omdat je vastloopt in je werk, of naar aanleiding van een functioneringsgesprek of assessment zijn.

Vind je het lastig om met je (nieuwe) baas om te gaan, hebben jullie geen klik? Ik help je beter met die situatie om te gaan. Bij Gortcoaching wordt dat boss-management genoemd. Het kan natuurlijk ook om een collega gaan waarmee je vaak in lastige situaties terecht komt.

Ben of word je zelf leidinggevende? Ik help je op veel gebieden verder, van het ontwikkelen van authenticiteit tot visieontwikkeling. Geef jij leiding aan je voormalige collega’s en wil je ervoor zorgen dat je op een goede manier met de nieuwe situatie omgaat? Samen vinden we een nieuwe balans.

Stel je hoge eisen aan jezelf en ben je veeleisend naar anderen toe?  Vind je het lastig om met kritiek om te gaan, trek jij het je (te) erg aan? Heb je moeite met het vieren van je successen? Dat zijn dingen waar je veel last van kunt hebben en die je leven onnodig zwaar maken. Ik help je milder te worden, naar anderen én naar jezelf toe.

Ook hoor ik vaak vragen als ‘Hoe blijf ik bij mijn standpunt?’, ‘Hoe geef ik mijn grenzen aan?’ of ‘Hoe kan ik aan mijn doelen vasthouden?’ Het antwoord hierop is door samen aan je vermogen te werken om de relaties goed te houden terwijl je toch je grenzen bewaakt.”

Zo werk ik: “Ons coachgesprek begint met het samen bepalen van de doelen. Samen realiseren we blijvende veranderingen. Ik begeleid jou, waarbij ik er steeds voor blijf zorgen dat ik bij jouw wensen en behoeften aansluit. Welke methode past op dit moment bij jou en wat werkt?

Ben je iemand die graag gelijk in de praktijk aan slag gaat met tussenopdrachten? Of ben je iemand die liever eerst met zichzelf aan de slag gaat voordat je de confrontatie met de buitenwereld aangaat?

Met milde humor en toewijding aan jouw doelstellingen werk ik met je samen. Jij mag zijn wie jij bent en ik zie jou. Passend bij jouw doelstellingen kies ik mijn methoden uit een breed scala: Oplossingsgerichte gespreksvoering, Cognitieve Gedragstherapie , LIFe Orientations, Motiverende gespreksvoering, Transactionele Analyse en NLP. Doordat een vorm wordt gekozen die bij jou en je doel aansluit, zal dit uiteindelijk het beste resultaat opleveren. Want uiteindelijk is het jouw resultaat dat telt.”

Testimonials
“Drikus kan goed luisteren, confronteren en bespreekbaar maken waar je tegenaan liep.”

“Hij is heel persoonlijk en had meteen een goede tool waarmee ik kon werken. Hij geeft een heel persoonlijk tintje aan de sessies wat voor mij heel herkenbaar was.”

“Drikus is flexibel, neemt ruimschoots de tijd, heeft ervaring met het bedrijfsleven en is resultaatgericht.”

Mijn opleidingen & certificeringen

  • Registerpsycholoog NIP/A&O
  • Certified Health Practitioner
  • Master Practitioner NLP
  • LIFO licentiehouder
  • Gecertificeerd GOLDEN Personality Type Profiler

“Ik heb leidinggevende, commerciële en uitvoerende functies in de zakelijke dienstverlening gehad. Daarnaast heb ik nog veel andere trainingen, workshops en nascholingen gevolgd”

Kijk direct in de agenda wanneer Drikus beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »