_MG_0592Dit is Dorris: resultaatgericht, stimulerend, energiek, ervaringsgericht
Doelgroep: 
professionals en leidinggevenden mid- & senior career, heroriëntatie
Specialisaties: loopbaan, outplacement, effectiviteit, overtuigen, profileren

“Graag wil ik een bijdrage leveren aan plezier en succes in je werk. Mijn motto: “Werken met passie voelt niet meer als werk, het voelt als doen wat je graag doet.” Ook jij kunt rekenen op 
mijn integriteit, drive om je doel te bereiken, vertrouwen en een dosis positiviteit.

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: Het verbeteren van je functioneren, meer succes behalen in je werk, je loopbaan en het zoeken van werk dat bij je past. Graag zoek ik met je naar antwoorden op vragen als: “Ik mis uitdaging en drijf op routine. Wat moet ik doen?”, “Hoe ontwikkel ik me naar een volgende stap in mijn carrière?”, “Hoe krijg ik werk dat energie geeft?”

Het vertrek bij de oude werkgever kan grote impact hebben op je zelfvertrouwen en veerkracht. Ik help je dit terug te vinden, mogelijkheden te ontdekken en de ‘beren’ op het sollicitatiepad te overwinnen. Lange tijd heb ik als manager gewerkt. Hierdoor kan ik je prima ondersteunen bij vragen als: “Ik loop vast in mijn functie. Hoe ga ik dat verbeteren?”, “Ik haal niet het optimale uit mijn medewerkers en wil dit beter doen!”, “Help me een keuze te maken voor een specialistische of managementtaak.” Ook mensen die tijdens hun pensioen willen blijven werken en op zoek zijn naar wat kan en wat past zijn welkom bij mij. Veel klanten zijn er al in geslaagd van een hobby werk te maken!

Waarom 45+?
– 45+ers staan vaak voor een kruispunt in het leven en nieuwe keuzes dienen zich aan.
– 45+ers hebben vaak andere kwaliteiten, meer ervaringen en willen deze beter en met plezier inzetten.
– De groep 45+ wordt steeds groter en is in de toekomst steeds meer nodig.

Zo werk ik: Ik leer je anders en beter te kijken naar jezelf. Samen (her)ontdekken we je mogelijkheden, belalen we de focus, boren je krachtige kant aan en gaan we drempels over. Daarbij gebruik ik methoden en opdrachten die bij jou en je doel passen en de grootste kans op succes geven. Soms diepgaand, vaak praktisch en altijd gericht op het resultaat. Ik faciliteer, stimuleer, moedig aan, oefen gesprekken en geef suggesties. Je laat achter wat niet echt lukte, wat je niet echt wilde, waar je energie door verloor! Je leert omgaan met teleurstelling of verandering. Je leert het bekende ‘loslaten’ en keuzes maken. Ik bied handvatten om je passie (terug) te vinden, de spanningsboog positief te houden, de regie te nemen over je eigen loopbaan en blijvend sterk in je werk te staan. Grofweg hanteer ik 4 stappen:

  • Boven tafel krijgen van belemmeringen in het huidig functioneren, energieverlies, schaduwkanten en ‘drempels’
  • Inzicht krijgen in drijfveren, talenten, krachten, werkwaarden, behoeften en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Bepalen van keuzes, focus, acties
  • Uitvoering van acties, bv internet gebruiken, de arbeidsmarkt ontdekken, netwerken, jezelf presenteren, gesprekken oefenen, ontwikkelen, versterken van je competenties of leiderschapsvaardigheden

Toevoeging Outplacement begeleiding
Het kan heftig zijn om na een behoorlijk aantal jaren bij je werkgever een nieuwe weg te moeten inslaan! Je voelt je tekort gedaan en teleurgesteld. Je koers is nog onbestemd en je energie tijdelijk onvindbaar. Aan de andere kant kriebelt er wat: Je wilt graag zinvol verder en de kans benutten een nieuw weg in te slaan. Het vraagt veerkracht en moed om een stap te zetten. Vertrouw erop dat je na enige tijd ook energie en vertrouwen krijgt om je verborgen krachten aan te boren en een mooie invulling van je 2de levenshelft te kiezen.

Anderen over Dorris
– “Ik kom zonder energie en ga met veerkracht weg.”
– “Ik durf over drempels te gaan ik voel mij gestimuleerd om stappen te zetten.”
– “Ik voel me veilig en met respect behandeld. Daardoor durf ik alles te zeggen.”
– “Verrijkt en met vertrouwen ga ik de toekomst in.”

Mijn opleidingen & certificeringen
Afgestudeerd binnen Sociale Wetenschappen en gecertificeerd coach en loopbaancoach.
Als (voorheen) Opleidings- en HRD Manager heb ik mij gespecialiseerd in de 2de levenshelft van mensen. Ik spring in de bres voor optimale inzet en ontwikkeling 45+ers. Veel klanten (managers en professionals) werken nu met zin en vanuit authentieke kracht. Geaccrediteerd voor de ODC-meting en lid van NOLOC.

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email dorris@gortcoaching.nl