In dit profiel vindt u uitgebreide informatie over coach Puck. Zo kunt u lezen met welke mensen Puck voornamelijk werkt en wat haar manier van coachen is. Ook vindt u hier hoe anderen over Puck denken en wat haar achtergrond is. U kunt hier een gratis oriëntatiegesprek plannen met Puck »

_MG_0326

Je kan bij mij terecht met vragen over
“Hoe ervaar ik meer rust in mijn leven? Wat voor werk past nu echt bij mij? Hoe luister ik weer meer naar mijn gevoel? Op welke manier krijg ik meer balans in tijd en aandacht voor anderen en voor mezelf? Hoe krijg ik meer vertrouwen in mijn eigen functioneren op het werk?”

Zo werk ik
Ik coach je om weer meer te luisteren naar je eigen behoeften en dit ook te uiten. Bijvoorbeeld als je merkt dat het werk wat je doet, niet is wat echt bij je past of waar je jezelf in kwijt kan. Of dat je minder energie hebt en je hoofd regelmatig overloopt. Door middel van vragen en oefeningen ontdek je zelf wat je wilt, ervaar je wie je werkelijk bent en wat allemaal bij jou past. We kijken samen naar de kansen en mogelijkheden die je in je hebt. Je kunt namelijk meer dan je denkt en het zal je dus uiteindelijk een bevrijdend gevoel geven om uit je comfort zone te stappen en nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en te laten zien. Daarbij vind ik het belangrijk dat het op de manier gaat die bij jou past.

Testimonials
“Puck is betrouwbaar, eerlijk, warm, behulpzaam en ontspannen. Ik kan bij problemen altijd op haar rekenen.”

“Puck is empathisch. Ze weet een fijne, veilige, open sfeer te creëren, waardoor je echt je verhaal bij haar kwijt kan.”

“Puck kan goed luisteren en liet me vooral zelf op zoek gaan naar ‘het antwoord’. Ik ben dankzij de sessies met Puck nu eindelijk gemotiveerd om zelf op zoek te gaan naar de zin van mijn leven. De beste kwaliteit van Puck is dat ze mensen weet te motiveren.”

Mijn opleidingen en certificeringen
Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog. Vanaf 2007 tot 2011 heb ik als trainer en coach bij een adviesbureau gewerkt en daarna ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb daar intern verscheidene cursussen gevolgd op het gebied van training en coaching. Daarna heb ik o.a. de opleiding body and mind language, cursussen op het gebied van improvisatie en bewegingsanalyse en een certificering van de MBTI (gebruik van vragenlijst en profielen op het gebied van persoonlijke voorkeuren) gevolgd. Verder ben ik ook zelf bezig met intervisie en teamcoaching.

Kijk direct in de agenda wanneer Puck beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »