Coach Heske

Dit is Heske: resultaatgericht, analytisch, authentiek, positief, invoelend en prikkelend.
Doelgroep: hoger opgeleiden, bèta’s, ICT’ers, PhD’ers
Specialisaties: loopbaanvragen, outplacement, stress, (beginnend) leiderschap, communicatie en samenwerking. Levensbalans, relaties en verbinding.

Je kan bij mij terecht met vragen over: 

 • Overspannenheid, stress, minder energie
 • Loopbaankeuzes; dit is het niet meer (op deze manier), maar wat/hoe dan wel?
 • Levensbalansvragen
 • Leren leidinggeven
 • Effectiever worden in communicatie / verbinding / samenwerking / relatie
 • Effectiever worden in prioriteiten / planning / time-management

Zo werk ik: Hoe dichter iemand bij zichzelf is, hoe mooier hij of zij in mijn ogen wordt. En hoe meer alles wat er is (prettig of onprettig), er mag zijn, hoe voller we het leven kunnen leven. Tijdens coachingsgesprekken ga ik op zoek naar iemands kern, iemands authentieke zelf; hoe zou je doen of hoe zou je (willen) zijn als je je niet zou schamen en geen rekening zou houden met wat je denkt dat anderen van jou verwachten? Het vraagt moed om altijd jezelf te zijn, jezelf niet klein te houden maar je uit te spreken en te staan voor wat jij belangrijk vindt en voor wat jou dient. Het vraagt ook moed om te verwelkomen wat zich aandient, zeker als dat bijvoorbeeld gevoelens zijn die je geleerd hebt weg te stoppen. Ik pas in de coaching aspecten toe van o.a. transactionele analyse, NLP, systemisch werk, zijnsoriëntatie, mindfullness, lichaamswerk, kernkwadranten en combineer die met eigen intuïtie en creativiteit. In coaching werk ik altijd aan een combinatie van inzicht en gedrag; snappen waarom je het altijd zo deed en hoe je het anders kan doen en dat ook echt gaan toepassen.

Als het op loopbaancoaching aankomt is het in het woud van mogelijkheden op de arbeidsmarkt is hetlastig achterhalen wat er nu echt bij je past. Daarom beginnen we dicht bij jou; als jij je eigen werk mocht vormgeven, waar zou dat werk inhoudelijk over gaan? Wat ben je aan het doen? In welk soort omgeving en omstandigheden ben jij op je best? En welke kwaliteiten van jou moeten in elk geval benut worden? Dat brengen we samen in kaart en vertalen we naar mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Desgewenst help ik je ook hoe je je zo goed mogelijk kunt profileren en de juiste kanalen kunt vinden om die baan te vinden. Vaak kom je tijdens deze reis ook dingen van jezelf tegen als ‘iets houdt met tegen om de knoop echt door te hakken’, ‘bij het zien van wat ze allemaal vragen, steekt mijn zelftwijfel de kop op’, ‘ik vind het moeilijk om het bekende/vertrouwde los te laten’, ‘mijn ouders zullen wel denken…’.

Zonder je te pushen, zal ik je helpen om te gaan voor de keuzes en die voor jou het meest vitaliserend zijn!

Mijn opleidingen & certificeringen: Ik heb cognitieve psychologie gestudeerd en ben ‘on the job’ opgeleid als arbeids- en organisatiepsycholoog. Mijn eigen groei is wat mijn leven zin geeft. Sinds mijn 18e volg ik daarom geregeld lange trainingen (waaronder een driejarige coachingsopleiding bij Phoenix in Utrecht) en cursussen om me te blijven voeden in mijn vak en in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Heske beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Heske biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Heske bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Telefonische coaching
 • Coaching via skype
 • Face-time coaching
 • Chat – coaching
 • Email – coaching
 • Groeps-coaching/ workshops:
 • Wandel coaching: samen naar buiten en tijdens een wandeling coachgesprekken voeren.
 • Lange sessies: coachgesprekken van 2 uur of langer voor sneller meer resultaat
 • Incompany-coaching (de coach komt je coachen op je werk)
 • Thuis coaching (de coach komt je coachen bij jou thuis)

“Wat zou je doen of hoe zou je (willen) zijn als je je niet zou schamen en geen rekening zou houden met wat je denkt dat anderen van jou verwachten?”

Testimonials over Heske

Heske is optimistisch ingesteld. Ze kan je goed confronteren en heeft veel doorzettingsvermogen.

Heske kan goed luisteren en samenvatten, ze geeft nuttige feedback, ze is empathisch maar kan ook tegengas geven wanneer nodig, ze is flexibel en volledig georiënteerd op mijn behoeften. Ze werkt gestructureerd en is gewoon een fijn mens.

 

Heske kan erg goed luisteren, haalt de essentie eruit en gaf inzicht in mijn gedragspatronen en handvatten om dit te doorbreken of een positieve draai aan te geven. Ze liet me zelf dingen ontdekken, maar herkent ook wanneer je in hetzelfde patroon valt.

Beschikbaarheid van coach Heske

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Heske aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt. (Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt)

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens zijn alleen t.b.v. de aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

coach heske

“Wat zou je doen of hoe zou je (willen) zijn als je je niet zou schamen en geen rekening zou houden met wat je denkt dat anderen van jou verwachten?”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn alleen t.b.v. uw aanvraag van uw gratis oriëntatiegesprek.

Locaties coach Heske

 

Utrecht - Hooghiemstraplein 51

Praktijk Coachlocatie:‘Gerenoveerd pakhuis uit 1911 met een industriële en hippe stijl, een onderdak voor talloze kleine ondernemers. De coachruimtes bieden een mooi uitzicht over het Griftpark’

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Parkeergelegenheid: Parkeren kan in de naast het pand gelegen parkeergarage de Grifthoek.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Heske320Coachlocaties Heske

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Heske via het bovenstaande formulier!

Praktijk Coachlocatie:
‘Gerenoveerd pakhuis uit 1911 met een industriële en hippe stijl, een onderdak voor talloze kleine ondernemers. De coachruimtes bieden een mooi uitzicht over het Griftpark’

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Parkeergelegenheid: Parkeren kan in de naast het pand gelegen parkeergarage de Grifthoek.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps