Basiscoach Joris

Dit is Joris: Creatief, enthousiast, aandachtig, doortastend en flexibel 
Doelgroep:
 Young professionals, ondernemers, zorgprofessionals en designers.
Specialisaties: Professionele ontwikkeling, stressmanagement, keuzes maken, belemmeringen doorbreken

Je kunt bij mij terecht met vragen over: Studie, werk of leven. Meestal heeft het een wel met het ander te maken. Begint het bij werk, dan onderzoek ik graag met jou wat de persoonlijke achtergrond is. Als één van onderstaande vragen weleens door je hoofd gaat, dan is het misschien tijd om eens met mij in gesprek te gaan:

 • Ik wil weer helder voor ogen hebben waar ik goed in ben en hoe en waar ik dat wil toepassen.
 • Ik heb al een tijd bepaalde dromen, maar het lukt me net niet die te verwezenlijken.
 • Ik wil bepaalde talenten (verder) ontwikkelen.
 • Ik ervaar veel stress – ik wil stressbestendiger worden.
 • Ik wil anders leren omgaan met mensen/conflicten/samenwerken.
 • Het (management)team moet beter functioneren.
 • Ik wil herintreden na een burn-out of ontslag.

Zo werk ik: Ik begin met de vraag ‘hoe zou je na ons traject om willen gaan met uitdagende situaties?’ Tijdens ons eerste gesprek gaan we in op de vragen die je hebt en praktijksituaties waarin die spelen. We formuleren heldere doelen; dat geeft ons focus tijdens het traject. Na ons eerste gesprek doe ik een voorstel voor het aantal gesprekken dat we gaan voeren. Dit varieert van 3 tot 10 sessies.

In een coachingsgesprek stem ik af op wat jij nodig hebt. Soms is dat een open gesprek, een andere keer een meer gerichte werkvorm. Tussen de gesprekken door geef ik je opdrachten mee, zodat je ook buiten onze tijd bezig blijft met je proces. Ik laat je graag meedenken over het soort opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat, zodat die aansluiten op hoe jij graag werkt. Soms is dat een eenvoudige vraag om op te reflecteren, maar het kan ook een test, creatieve oefening of schrijfopdracht zijn.

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Master Coaching, Europees Instituut De Baak
 • Training Neuro Linguïstisch Programmeren en Transactionele Analyse
 • Training Clear Leadership

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Joris beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Joris biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke een-op-eencoachgesprek biedt Joris coaching aan op de volgende manieren:

 • Teamcoaching
 • Wandelcoaching
 • e-Coaching

Als je meer uit jezelf of je werk wil halen, onderzoek je met mij wat je kan ontwikkelen zodat je leven (weer) vloeit!

Testimonials over Joris

Bij elk gesprek stelt Joris me op m’n gemak. Tijdens het coachen is de persoon Joris op de achtergrond, terwijl hij heel nabij is in het gesprek. Hij stelt ‘sleutelvragen’ op het moment dat het nodig is en weet wanneer welke coachingstools in te zetten om tot de kern te komen. Hij stelt zich flexibel op en durft het gesprek een wending te geven waardoor inzicht loskomt.

Mijn eerste target-driven baan bracht verschillende uitdagingen met zich mee in de vorm van druk, onzekerheid/angst en prestatiedrang. Als zeer kritisch persoon die vaak sceptisch is over coaching stond ik niet per se open voor hulp, maar bij Joris had ik gelijk een goed gevoel. Hij wist mijn barrière te doorbreken, mij te raken en tot mij door te dringen.

Joris is de vaste coach van mijn bedrijf. De werknemers die hij coacht doorbreken persoonlijke barrières, waardoor zij excelleren op vlakken die voorheen lastig leken te zijn. Een belangrijke functie voor een snelgroeiend en ambitieus team!

Na een sessie met Joris kwam ik vol energie terug met zeer veel motivatie om de problemen aan te pakken! De sessies waren niet alleen zeer nuttig, we hebben ook sowieso iedere keer gelachen!

Joris heeft een persoonlijke en fijne aanpak waar ik me gelijk thuis bij voelde. Van grotere zakelijke onderwerpen tot meer gevoelige privé-onderwerpen, weet hij de ontwikkelpunten haarfijn aan te voelen en samen op zoek te gaan naar bruikbare handvatten en nieuwe inzichten. Voor mij betekende dat meer bewustwording van m’n eigen ondernemerschap; m’n rol in een bloeiend bedrijf en meer focus en reflectie in m’n privéleven.

Beschikbaarheid van coach Joris

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Joris aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

“Als je meer uit jezelf of je werk wil halen, onderzoek je met mij wat je kan ontwikkelen zodat je leven (weer) vloeit!”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Joris

Utrecht - Jacob van Ruisdaelstraat 25

Thuiscoachlocatie: Het is een heerlijke lichte ruimte met veel groen, op een steenworp afstand van het Wilhelminapark Jacob van Ruisdaelstraat 25 3583 CA Utrecht Parkeergelegenheid: In de straat is altijd plek om te parkeren. Het parkeertarief is € 2,53 per uur. Op vijf minuten loopafstand eindigt de betaaldparkerenzone. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Bunnik - Koningslaan 11a

Buitencoachlocatie: Amelisweerd is een klein natuurgebied direct naast Utrecht. Het is een heerlijke groene omgeving voor wandelcoaching.  Koningslaan 11a 3981 HD Bunnik Parkeergelegenheid: Er is gratis parkeergelegenheid. In het weekend kan het daar wel druk zijn. » Plan hier uw route via google maps

Buitenlocatie - Amsterdam - Oosterpark

Buitencoachlocatie: Het Oosterpark is volledig gerenoveerd en een prachtige omgeving voor wandelcoaching. Veel open ruimte en genoeg plekken om even te zitten.  Oosterpark 1091 AC Amsterdam Parkeergelegenheid: Er is parkeergelegenheid in de buurt voor 4 euro per uur. » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Van Eeghenlaan 27

Praktijk coachlocatie: Dit prachtige pand is een waardige omgeving voor reflectie en professionele ontwikkeling. Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam Parkeergelegenheid: Er is beperkte parkeergelegenheid voor de deur a 4 euro per uur. De locatie is met het OV zeer goed bereikbaar. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
drikus320aCoachlocaties Joris In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties. Plan een gratis oriëntatiegesprek met Joris via het bovenstaande formulier!
Praktijk coachlocatie: Dit prachtige pand is een waardige omgeving voor reflectie en professionele ontwikkeling. Van Eeghenlaan 27 1071 EN Amsterdam Parkeergelegenheid: Er is beperkte parkeergelegenheid voor de deur a 4 euro per uur. De locatie is met het OV zeer goed bereikbaar. » Plan hier uw route via google maps
Buitencoachlocatie: Het Oosterpark is volledig gerenoveerd en een prachtige omgeving voor wandelcoaching. Veel open ruimte en genoeg plekken om even te zitten. Oosterpark 1091 AC Amsterdam Parkeergelegenheid: Er is parkeergelegenheid in de buurt voor 4 euro per uur. » Plan hier uw route via google maps
Buitencoachlocatie: Amelisweerd is een klein natuurgebied direct naast Utrecht. Het is een heerlijke groene omgeving voor wandelcoaching. Koningslaan 11a 3981 HD Bunnik Parkeergelegenheid: Er is gratis parkeergelegenheid bij dit adres. In het weekend kan het daar wel druk zijn. » Plan hier uw route via google maps
Thuiscoachlocatie: Het is een heerlijke lichte ruimte met veel groen, op een steenworp afstand van het Wilhelminapark.  Jacob van Ruisdaelstraat 25 3583 CA Utrecht Parkeergelegenheid: In de straat is altijd plek op te parkeren. Het parkeertarief is € 2,53 euro per uur. Op vijf minuten loopafstand eindigt de betaaldparkerenzone. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps